Press "Enter" to skip to content

Adrian Streinu-Cercel a fost DEMIS de la conducerea Comisiei anti-Covid

Profesorul Adrian Streinu-Cercel a fost demis de la conducerea Comisiei anti-COVID a Ministerului Sanatatii, a anuntat, joi, ministrul Sanatatii Nelu Tataru.

Decizia a fost luata dupa ce in presa a aparut planul care prevederea izolarea timp de mai multe saptamani a persoanelor varstnice.

Locul sau a fost luat de Adriana Pistol, de la Institutul National de Sanatate Publica.

”Domnul profesor Streinu-Cercel era membru al Comisiei speciale anti-Covid, era chiar presedinte. Noi avem discutii, sunt propuneri, le gandim, dar nu am putut sa fiu de acord cu dansul, de asta am spus, gandim si oportunitati, dar nu pot fi de acord. Aparitia acelui plan de vacanta nu a facut decat sa extrapoleze anumite ganduri, anumite gandiri, dar decizia a fost de a-l demite din functia de presedinte al acestei comisii. I-am comunicat si dansului acest lucru, in comisia stiintifica de la nivelul ministerului nemaifacand parte si nemaifiind nici presedinte. Nu a obiectat”, a declarat Nelu Tataru, potrivit News.ro.

Aceasta masura vine la scurt timp dupa ce premierul Ludovic Orban a declarat ca despre documentul apartinand managerului Institutului “Matei Bals”, Adrian Streinu-Cercel, ca ”o stupiditate mai mare” nu a vazut, precizeaza stirileprotv.ro

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *