Press "Enter" to skip to content

Acest video a devenit viral. Câte alimente a putut cumpăra această femeie

Cumpărăturile unei femei au șocat Internetul! Pur și simplu, aceasta și-a umplut casa cu produse alimentare și de igienă corporală și a filmat totul.

Acest video a devenit viral. Câte alimente a putut cumpăra o femeie
Video-ul în care o femeie, despre care unii internauți spun că ar fi din Arad, își arată achizițiile cu ocazia coronavirsului a speriat internetul.

Baxuri de ulei, făină, conserve, dar și șampon sau săpun de corp au fost înșirate peste tot prin apartament. Plus, perne și alte produse.

Proviziile sunt, cu adevărat, uluitoare, iar internauții au reacționat pe măsură. ”OMG, sper că nu e adevărat!” sau

”Asta nu mai merge la cumparaturi tot anul :))”, sunt doar câteva dintre zecile de comentarii primite la acest video, share-uit, de asemenea, de zeci de persoane.

Alții sunt de părere că acest video este de fapt o parodie și trebuie considerat ca atare.

La febra pentru cumpărături a românilor din ultimele zile, mai arzătoare decât febra virusului însuși, nimic nu ar trebui să ne mai mire pe internet, parodie sau nu.

Se pare că panica în contextul coronavirsului s-a instalat în sânul unora dintre români. Nu puține sunt postările celor

care merg la cumpărături în această perioadă și găsesc rafturile magazinelor goale. Și nici nu-i de mirare, în situația în care proviziile se fac, așa cum spun internauții, ”cât pentru un an”.

Daca nu vedeam acest videoclip, nu credeam că există așa ceva ! 🙁

Posted by Termopane SBW on Sunday, March 15, 2020

Stare de urgență în România
România are, în prezent, 158 de cazuri de infecție cu coronavirus. Suntem în scenariul trei, iar președintele Klaus Iohannis a decretat stare de urgență începând de astăzi. Tot el a făcut precizări cu privire la ce măsuri se iau în această stare de urgență și ce înseamnă propriu-zis.

Astfel că, potrivit președintelui României, școlile vor rămâne închise. De asemenea, se vor plafona prețurile unor medicamente și alimente de primă necesitate, precum și la utilități, carburanți.

Angajatorii vor fi sprijiniți, iar angajații vor beneficia, la rândul lor, de protecție socială.

Pe perioada stării de urgență, prevederile legale privind acordarea de zile libere în contextul închiderii unităților nu se va aplica și celor din sistemul național de apărare și celor din sistemul sanitar.

Mai mult decât atât, în structurile MAI, unități sanitare și servicii de asistență socială se pot angaja fără concurs. sursa:playtech

 

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *