Press "Enter" to skip to content

Abia acum s-a aflat. De ce a decedat, de fapt, Cristina Topescu

De ce a decedat, de fapt, Cristina Topescu. Specialistii de la Serviciul de Medicina Legala Ilfov au finalizat, in sfarsit, analizele toxicologice si anatomopatologice in cazul decesului jurnalistei Cristina Topescu.

Specialistii au demonstrat stiintific ce a rapus-o, de fapt, pe Cristina Topescu. Este vorba despre o afectiune cardiaca. Astfel, documentele vor ajunge, simultan cu dosarul de expertiza medico-legala, la procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Ilfov.

Adevarul despre decesul jurnalistei Cristina Topescu

„Analizele toxicologice au iesit negative, adica in sange, in stomac si in tesuturi nu au fost evidentiate urme de alcool, de drog sau de substante nocive daunatoare corpului uman.

Examenul anatomopatologic efectuat microscopic dupa parcurgerea unor etape pregatitoare ale tesuturilor prelevate (parafinare, cernire…), a stabilit cauza mortii.

Este vorba de un infarct miocardic acut produs pe fondul unei ateroscleroze coronariane si a unei cardiopatii ischemice. Muschii striati ai cordului fusesea invadati cu grasime. E vorba de o uzura prematura a organismului, mai ales a vaselor de sange, din cauza alimentatiei si a sedentarismului”, potrivit evz.ro.

Dosarul va fi inchis in momentul in care investigatorii isi vor incheia procedurile judiciare deoarece moartea ziaristei a fost cauzata de anumite afectiuni patologice si nu exista suspiciunea comiterii unui omor. continuare 

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *