Press "Enter" to skip to content

A uitat de unde a plecat. Uite cum a ajuns să pozeze Vulpiţa pentru fani

Veronica şi Viorel Stegaru au ajuns să fie cunoscuţi de o ţară întreagă. Cazul lor, aparent unul obişnuit, a stârnit în cele din urmă multe curiozităţi şi a ridicat multe semne de întrebare.

Veronica şi-a căpătat numele de ”vulpiţă”, după ce s-a constatat că a fost cam şireată cu soţul său, pe care l-a dus de nas. Cei doi au venit, iniţial, la Acces Direct pentru a-i acuza pe trei bărbaţi că au violat-o pe Veronica. După ce discuţiile au avansat, s-a constatat că, de fapt, violul nu a fost viol şi că Vulpiţa a cam fost de acord.

Uşor-uşor, mult mai multe lucruri au ieşit la iveală, fapt ce a atras atenţia telespectatorilor de la o zi la alta. Ei bine, de aproape o lună, Veronica şi Viorel apar zilnic la televizor şi pare că deja rolul de ”vedetă” le cam place.

Cei doi au devenit mult mai încrezători, iar în ceea ce o priveşte pe vulpiţă lucrurile sunt clare: a cam uitat de unde a plecat, iar atenţia oamenilor îi place cum nu se poate mai mult. Ba chiar a început să pozeze foarte sexy, fără nicio problemă.

Vulpiţa este pasionată de şedinţele foto, astfel că atunci când i se cere să stea în faţa aparatului de fotografiat, soţia lui Viorel nu are nicio jenă, ci se simte cum nu se poate mai în largul ei. Nu ne credeţi? Vă invităm să urmăriţi mai multe imagini cu vulpiţa.

Viorel şi Veronica sunt doi soţi din Vaslui, care şi-au căutat dreptatea la ”Acces Direct”. Cazul lor a ajuns în atenţia publică, după ce au început să iasă la iveală minciunile tinerei de 22 de ani, care a încercat să înşele pe toată lumea că a fost violată.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *