Press "Enter" to skip to content

A cerut-o în căsătorie cu un inel de diamante, a acceptat și era în al nouălea cer, dar când a găsit chitanța a făcut un gest înfiorător. Ce s-a întâmplat între cei doi depășește orice limită. Uite ce a făcut fata când a văzut cât a plătit pe inel iubitul ei

Toate fetele visează încă de când sunt mici la nunta perfectă, la rochia pe care o vor purta în ziua cea mare, dar și la inelul de logodnă pe care bărbatul visurilor lor l-ar cumpăra pentru ele. La prima vedere aceste

lucruri par secundare și neimportante, dar un singur lucru rămâne adevărat: toate fetele vor ca lucrurile să se petreacă într-un anumit fel.

Așa că în momentul în care iubitul acestei fete frumoase a cerut-o în căsătorie, prima dată a fost în al nouălea cer de fericire.

Totul părea că se petrece exact așa cum a visat întotdeauna. Dar a existat un mic detaliu care le-a stricat frumosul eveniment.

Se pare că inelul de logodnă cu diamant pe care logodnicul i l-a oferit era mult prea mic pentru ea…

Fata se aștepta să vadă un diamant uriaș, dar a primit unul micuț. Așa că și-a împărtășit gândurile de dezamăgire cu toată lumea, pe internet, cerând ajutorul străinilor în această problemă pe care ea o considera una de importanță majoră.

Tânăra a explicat că logodnicul ei are un salariu foarte mare și își permitea să cumpere un diamant mai scump.

Mai mult, a și găsit chitanța pentru inel și a descoperit că costă doar 1,300 de lire. A mai adăugat că îi era frică să spună ceva despre asta iubitului, dar că e important pentru ea să-i placă inelul pe care-l va purta toată viața.

Presupun că vă puteți imagina reația oamenilor care i-au citit postarea pe internet! Au acuzat-o că e egoistă, pe lângă asta i-au mai atribuit multe alte trăsături negative.

Tu ce crezi despre situație?

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *