Press "Enter" to skip to content

4 zodii care nu uită și nu iartă niciodată! Ai grijă să nu le calci pe coadă!

Astrele ne conduc viețile și adesea ne fac să fim mai răi sau mai răzbunători, fără ca noi să ne putem împotrivi. Vezi cât timp îți poartă pică zodiile.

4 zodii care nu uită și nu iartă niciodată

Taur

Spre deosebire de berbeci, taurii sunt foarte ciudoși și te țin minte toată viața dacă ai călcat strâmb. Cel mai rău este dacă îi înșeli și dacă îi dezamăgești, dar oricum, nu iartă și nu uită niciodată ce le-ai făcut.

Leu

Leii sunt firi mândre și orgoliul lor este ușor de rănit. Dacă le-ai greșit cu ceva, dacă i-ai mințit, sau mai ales dacă le-ai făcut rău când ei au fost pentru o secundă vulnerabili, vor ține minte toată viața ofensa adusă. Adică nativii acestei zodii poartă pică zeci de ani.

Scorpion

Dacă ar putea să se răzbune și în următoarele trei vieți pentru o greșeală de-a ta, oricât de minoră, scorpionii s-ar reîncarna numai pentru acest scop. Dacă le-ai călcat pe coadă, trebuie să te aștepți să-ți poarte pică o eternitate.

Capricorn

Dacă i-ai greșit unui capricorn, nici să nu te chinui să-i mai ceri iertare, mai bine fugi departe, te muți în altă țară și îți schimbi numele. Lăsând gluma la o parte, capricornii nu te vor ierta niciodată, așa că mai bine îți iei gândul de la izbăvire.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *